Duurzaam Slank – Een blijvend resultaat

Bij Afslankstudio Den Bosch hebben we in de afgelopen 2  jaar, in samenwerking met 2 psychologen, een nieuw traject ontwikkeld genaamd DUURZAAM SLANK.

Het nieuwe traject is ontwikkeld omdat we in de praktijk merken dat mensen moeite hebben om een afslankpoging vol te houden of om het behaalde streefgewicht vast te houden.  Vaak met het zo ongewenste jojo-effect tot gevolg….

We zien de frustatie en de strijd die er plaatsvindt in het hoofd met alle negatieve emoties die daarbij komen kijken. “Waarom lukt het mij niet?” en “Ik word er moedeloos en ongelukkig van”  zijn veel gehoorde uitspraken.

Tijdens het DUURZAAM SLANK traject gaan we kijken of we inzichten kunnen krijgen in het eetgedrag, eventueel in combinatie met het Straight away dieet. Want het Straight away dieet werkt prima, maar als er sprake is van emotie-eten, eetverslaving of een verstoorde verhouding met eten dan wordt het een lastiger verhaal. De strijd die dit oplevert kost je enorm veel energie en brengt je niet daar waar je graag naar toe wil. Dan is het goed om te gaan kijken of je inzichten kan krijgen in je eetgedrag en of je kan leren om daar anders mee om te gaan…..

Met DUURZAAM SLANK ga je intensief aan het werk met je coach om zo stappen te zetten voor de lange termijn. Het traject bestaat uit individuele sessies en een aantal groepssessies.