Afslanken met Straight Away

Bij Afslankstudio Den Bosch werken wij met het Nederlandse Straight away dieet. Met Straight away krijgt u een reeks kwalitatieve afslankproducten gekoppeld aan de professionele begeleiding van Afslankstudio Den Bosch. U slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van uw persoonlijke coach. Wij zorgen ervoor dat we samen uw doel gaan bereiken en dat u beter in uw vel zit.

Alle Straight away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd, ze zijn natuurlijk en gezond. Daarnaast zijn al onze producten aspartaam-vrij en zijn de shakes gezoet met de plantaardige zoetstof stevia. Er is een ruime keuze aan lekkere producten, we hebben zelfs warme maaltijden. De producten zijn lactose- en gluten arm. Straight away is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten wat duidelijk zichtbaar is in de grote en veelzijdige keuze die er is aan maaltijden.

U wordt bij Afslankstudio Den Bosch persoonlijke begeleid. Na een uitgebreide intake gaan we kijken naar uw persoonlijke situatie en een voor u passend en haalbaar programma opstellen. Vervolgens gaat u afslanken met behulp van de Staight Away producten terwijl u regelmatig naar onze studio komt om gecoacht en begeleid te worden. U wordt gewogen, uw bloeddruk wordt gecontroleerd en in overleg bepalen we of we op de goede weg zitten. U krijgt van ons tips, recepten en adviezen om verantwoord en gezond af te vallen en toch lekker te kunnen eten. Op deze manier bent en blijft u gemotiveerd om op een gezonde en blijvende manier af te vallen.

Onze specialisatie ligt in het natraject: het behouden van het behaalde resultaat. De leidende vraag hierbij is: ‘Wat heeft u nou nodig om op gewicht te blijven’? Met deze vraag in het achterhoofd blijven wij u continue steunen, motiveren en helpen om het gewenste gewicht te behouden.